x 

Következő programjaink

3 órás Pontmandala készítő tanfolyam (kezdőknek)

Kreatív programok
7
Slider-hez_3
Dátum: : 2023-10-20 17:00

Ezen a foglalkozáson akril festékkel dolgozunk, vagy egy 20x20 cm-es színesre alapozott nyírfa alapra, vagy 20 cm átmérőjű kör alapra.    
Alapozás után megtanulunk szabályos pontokat készíteni, azután pedig szerkesztünk egy gyönyörű mandalát, majd megrajzoljuk és kifestjük, végül pedig kisebb-nagyobb pöttyökkel és pontokkal kifestjük és díszítjük a mandalánkat. 

Mire jó a pontozás?
Az ősi aboriginalok tudták és rendszeresen csinálták.  Egy olyan világban, ahol minden nap éri valamennyi stessz az embert, elengedhetetlen, hogy tudjon lazítani, kiengedni a gőzt. 
A pontozás egyfajta meditáció, ellazít, lenyugtat, befelé visz  az Önvalónk felé. 
Koncentrálunk a pontok méretére, elhelyezkedésére, belső harmóniájára, és közben a kezünk között születik meg a szépség, a mi saját alkotásunk, ami nem más, mint a belsőnk kivetülése. 

A foglalkozás során egy képet készítünk, lealapozott fa mandala alapra.  Ha személyesen veszel részt a foglalkozáson, akkor lehetőséged van egyedi minta tervezésére is. 
Tiéd lesz az alkotás, és az élmény, tudás is, amit magaddal viszel. 
És történjen bármi, lesz a kezedben egy eszköz arra az esetre, ha szeretnéd a stresszt feldolzoni, vagy a benned felgyülemlett agressziót teremtő módon levezetni. 

A pontozás ellazít, megnyugtat, segít koncentrálni és befelé figyelni. Egyszerű, látványos, gyönyörű alkotásokat tudsz készíteni - minden különösebb rajztudás nélkül. 

A program ára 9900 Ft, mely minden anyagköltséget tartalmaz. 


 

 

 

Szabad férőhelyek
1
Férőhelyek száma
8

 

Dátumok:


  • 2023-10-20 17:00
  • 2022-12-29 17:00

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23