x 
Cimlapra Uj

KÖSZÖNTŐ - NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Hiszem, hogy minden ember lelkében él egy fényes, napos rész, van egy belső Szentély, ahová vissza tud vonulni, ha kint viharfelhők tornyosulnak a feje fölött...

 

Következő programjaink

Porcelán Pontfestés - Bögre és Tál pöttyözés

Kreatív programok
1
pontos_bgre
Dátum: : 2023-12-15 17:00

Érdekel a pontfestés? Kipróbálnád magad egy 3 órás gyakorlati foglalkozáson? 

Ezen a tanfolyamon egy bögrét és egy tálat, valamint egy üvegpoharat fogunk megfesteni, majd pontokkal díszíteni. 

Porcelánfestékkel dolgozunk majd, és a festett tárgyakat kiégetjük. Égetés után mosogatógép álló termékeket lehet hazavinni.

Figyelem!

 

A tanfolyam nem teljesen kezdőknek való! 

A foglalkozáson 2-3 terméket fogunk elkészíteni (rajtad múlik). 

Részvételi díj: 12.000 Ft, amely minden anyagköltséget tartalmaz. 

 

 

Dátumok:


  • 2023-12-15 17:00
  • 2023-11-04 14:00

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Célunk továbbá, hogy a szeretet fényének áramlását segítsük, és hogy emlékeztessünk rá, honnan jöttél, ki vagy valójában, és rájöjj, merre tartasz. Művészetterápiás képzéseink célja a nagyobb önismeret és saját kreativitásunk fejlesztése. 

Ez a Ház fizikai szinten is egy olyan hely, ahol megpihenhet a tested, lelked, feltöltődhet szellemed, ahol nyugalomra és belső békére találsz. Régi álmom vált valóra, amikor megnyitotta kapuit a Ház. Ez a hely Érted van, itt minden Rólad szól, és a Te fejlődésedet szolgálja.

Tanfolyamainkat és Kreatív foglalkozásainkat korlátozott létszámmal tartjuk, ezért bejelentkezés szükséges, viszont a legnépszerűbb foglalkozásainkat megismételjük. Keress Neked tetsző témákat és Neked megfelelő alkalmakat! Ha szeretnél egy lépést tenni Önmagad felé, ha a lelked színekre és töltődésre vágyik, köztünk a helyed! 

Szeretettel várunk.

Legújabb videóm: Pontmandala készítése fára

Kiemelt termékek

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23