x 
Cimlapra Uj

KÖSZÖNTŐ - NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Hiszem, hogy minden ember lelkében él egy fényes, napos rész, van egy belső Szentély, ahová vissza tud vonulni, ha kint viharfelhők tornyosulnak a feje fölött...

 

Következő programjaink

3 órás Selyem mandalafestés

Kreatív programok
 Regisztráció lezárult.
 
6
Utolsó dátum: : 2022-12-28 14:00

Helyszín: Napfényház Kulturális Kreatív Műhely  |  Település: : Budapest, Magyarország

Ezen a foglalkozáson lehetőséget kapsz arra, hogy kipróbáld a selyemfestés élményt. Segítségemmel és inspirációmmal megismerkedhetsz a különböző selyemfestési technikákkal, beleláthatsz a „műhelytitkokba”.

Hozd el a kedvenc mandaládat, vagy válassz az itt található több száz motívum közül és fedezd fel a benned lakó művészt!

20 cm átmérőjű hernyóselyem pongéra dolgozunk majd, és én lépésről lépésre vezetlek be a selyemfestés rejtelmeibe. Megtanulunk kontúrozni és megtanuljuk a selyemfesték használatát, illetve néhány alaptechnikát, úgymint kontúrtechnika, sózós technika, akvarell technika.

Ha van kedved jó társaságban alkotni és tenni Ön-magod felé egy lépést, akkor nagy szeretettel (és teával, kávéval) várlak!

A tanfolyamra nem kell semmit magaddal hoznod, minden eszközt én biztosítok.

Ezen a foglalkozáson lehetőséget kapsz arra, hogy kipróbáld a selyem és mandalafestés élményt. Megtanulod a kontúrozást és a selyemfesték használatát, illetve néhány alaptechnikát, úgymint kontúrtechnika, sózós technika, akvarell technika

Szeretettel várlak!

Vezeti: Dobi Terka

Ára: 9500 Ft (anyagköltséggel együtt)  

A mandala egy színes kör, amint a keleti hagyományokban régóta használnak meditációhoz, elmélkedéshez. A motívum látványnak is kellemes, elkészítése azonban tényleg felszabadító, inspiráló, megnyugtató és kreatív élmény, most pedig te is kipróbálhatod a NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhelyben.


A 3 órás foglalkozásra semmit nem kell magaddal hoznod, csak az alkotókedvedet, és akkor is örömet találsz majd a mandalakészítésben, ha nincs korábbi kézműves tapasztalatod. A foglalkozáson megismerkedhetsz a különböző
selyemfestési technikákkal, beleláthatsz a „műhelytitkokba”.20 cm átmérőjű hernyóselyem pongéra dolgozunk majd, és lépésről lépésre vezetlek be a selyemfestés rejtelmeibe.
Megtanulunk kontúrozni és megtanuljuk a selyemfesték használatát, illetve néhány alaptechnikát, úgymint kontúrtechnika, sózós technika, akvarell technika.


 

Hozd magaddal a kedvenc mandaládat, vagy válassz a helyszínen a több száz minta közül, igyál egy csésze teát vagy kávét, és alkoss kedvedre egy barátságos hangulatú közegben - ami talán még egy jó meditációnál is jobban esik majd.


 

 

 

Szabad férőhelyek
4
Férőhelyek száma
10
Telefon:
20 234-82-23
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím
Budapest
Márton u. 35a, Magyarország

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2022-12-28 14:00
  • 2022-05-13 17:30

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Célunk továbbá, hogy a szeretet fényének áramlását segítsük, és hogy emlékeztessünk rá, honnan jöttél, ki vagy valójában, és rájöjj, merre tartasz. Művészetterápiás képzéseink célja a nagyobb önismeret és saját kreativitásunk fejlesztése. 

Ez a Ház fizikai szinten is egy olyan hely, ahol megpihenhet a tested, lelked, feltöltődhet szellemed, ahol nyugalomra és belső békére találsz. Régi álmom vált valóra, amikor megnyitotta kapuit a Ház. Ez a hely Érted van, itt minden Rólad szól, és a Te fejlődésedet szolgálja.

Tanfolyamainkat és Kreatív foglalkozásainkat korlátozott létszámmal tartjuk, ezért bejelentkezés szükséges, viszont a legnépszerűbb foglalkozásainkat megismételjük. Keress Neked tetsző témákat és Neked megfelelő alkalmakat! Ha szeretnél egy lépést tenni Önmagad felé, ha a lelked színekre és töltődésre vágyik, köztünk a helyed! 

Szeretettel várunk.

Legújabb videóm: Pontmandala készítése fára

Kiemelt termékek

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23