x 
Cimlapra Uj

KÖSZÖNTŐ - NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Hiszem, hogy minden ember lelkében él egy fényes, napos rész, van egy belső Szentély, ahová vissza tud vonulni, ha kint viharfelhők tornyosulnak a feje fölött...

 

Következő programjaink

3 órás Pontmandala készítő tanfolyam

Kreatív programok
Dátum: : 2020-12-04 08:30

Ezen a foglalkozáson akril festékkel dolgozunk 20x20 cm-es színesre alapozott nyírfa alapra.   
Először megrajzoljuk a körvonalakat, majd kisebb-nagyobb pöttyökkel és pontokkal kifestjük a mandalánkat. 

Mire jó a pontozás?
Az ősi aboriginalok tudták és rendszeresen csinálták.  Egy olyan világban, ahol minden nap éri valamennyi stessz az embert, elengedhetetlen, hogy tudjon lazítani, kiengedni a gőzt. 
A pontozás egyfajta meditáció, ellazít, lenyugtat, befelé visz  az Önvalónk felé. 
Koncentrálunk a pontok méretére, elhelyezkedésére, belső harmóniájára, és közben a kezünk között születik meg a szépség, a mi saját alkotásunk, ami nem más, mint a belsőnk kivetülése. 

A foglalkozás során két képet készítünk, az elsőt közösen - habkartonra, a másodikat pedig már önállóan, lealapozott vászonra. 
Mindkét kép a tiéd, és az élmény, tudás is, amit magaddal viszel. 
És történjen bármi, lesz a kezedben egy eszköz arra az esetre, ha szeretnéd a stresszt feldolzoni, vagy a benned felgyülemlett agressziót teremtő módon levezetni. 

A pontozás ellazít, megnyugtat, segít koncentrálni és befelé figyelni. Egyszerű, látványos, gyönyörű alkotásokat tudsz készíteni - minden különösebb rajztudás nélkül. 

A program ár 6000 Ft, mely minden anyagköltséget tartalmaz. 

 

 

Szabad férőhelyek
7
Férőhelyek száma
8

 

Dátumok:


  • 2021-01-23 10:00
  • 2020-12-27 10:01
  • 2020-12-04 08:30

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Célunk továbbá, hogy a szeretet fényének áramlását segítsük, és hogy emlékeztessünk rá, honnan jöttél, ki vagy valójában, és rájöjj, merre tartasz. Művészetterápiás képzéseink célja a nagyobb önismeret és saját kreativitásunk fejlesztése. 

Ez a Ház fizikai szinten is egy olyan hely, ahol megpihenhet a tested, lelked, feltöltődhet szellemed, ahol nyugalomra és belső békére találsz. Régi álmom vált valóra, amikor megnyitotta kapuit a Ház. Ez a hely Érted van, itt minden Rólad szól, és a Te fejlődésedet szolgálja.

Tanfolyamainkat és Kreatív foglalkozásainkat korlátozott létszámmal tartjuk, ezért bejelentkezés szükséges, viszont a legnépszerűbb foglalkozásainkat megismételjük. Keress Neked tetsző témákat és Neked megfelelő alkalmakat! Ha szeretnél egy lépést tenni Önmagad felé, ha a lelked színekre és töltődésre vágyik, köztünk a helyed! 

Szeretettel várunk.

Legújabb videóm: Pontmandala készítése fára

Kiemelt termékek

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23