x 
Cimlapra Uj

KÖSZÖNTŐ - NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Hiszem, hogy minden ember lelkében él egy fényes, napos rész, van egy belső Szentély, ahová vissza tud vonulni, ha kint viharfelhők tornyosulnak a feje fölött...

 

Következő programjaink

Hernyóselyem sál festés

Kreatív programok
Dátum: : 2020-07-17 17:30

Helyszín: Napfényház Kulturális Kreatív Műhely

Itt a sálszezon, ideje, hogy elkészítsd az ízlésednek leginkább megfelelő viseletet. Válaszd ki te magad a színt és a mintát, rajzolj szimbólumokat, batikolj, fess színátmeneteket, kontúrozz, majd az elkészült alkotást viseld bátran, hisz ez már Te vagy!

Időtartam: kb.3 óra

Vezeti: Dobi Terka

Ára: 4500 Ft (+ a selyemsál ára, ami mérettől függően változik, 2000-től 3200 Ft-ig).
Figyelem, a tanfolyamon lehetőség van több sál elkészítésére is! 

 

Itt a sál-szezon, ha stílusosak akarnánk lenni, azt mondhatnánk, hogy a nyakunkon van, de a rossz szóviccek helyett inkább megnéztük a kínálatot, és arra jutottunk, hogy minden boltban ugyanazt lehet kapni.

 

 

Erről pedig úgy gondoltuk, hogy nem lesz elég jó neked, hiszen különleges és egyedit érdemelsz sálból is, úgyhogy gyorsan intéztünk is neked egy sálfestő tanfolyamot, ahol magadnak készítheted el a legszebb, leginkább hozzád illő sálat hernyóselyemből.


A festés során magad választhatod ki a színeket, mintákat, és a 3 különböző technikával (csöpögtetős, hajtogatós, só technika) egyedi, különleges sálat készíthetsz.

 

 

Rajzolj szimbólumokat, batikolj, fess színátmeneteket, kontúrozz, majd az elkészült alkotást viseld bátran, hisz ez már te vagy! 


A 40x150 centiméteres, valódi hernyóselyemből készült sál biztos, hogy idén a kedvenc téli darabod lesz, de a frissen elsajátított technikával akár ajándékot is készíthetsz. Biztos, hogy sokkal nagyobb sikered lesz, mint egy bolti sállal!

 

 

Természetesen nem csak a sálat, de magát a tanfolyamot is adhatod meglepetésként kreatív hajlamú ismerőseidnek!

 

 

Szabad férőhelyek
7
Férőhelyek száma
10
Telefon:
20 234-82-23
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím
1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

 

Dátumok:


  • 2021-01-24 10:00
  • 2020-09-02 17:30

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Célunk továbbá, hogy a szeretet fényének áramlását segítsük, és hogy emlékeztessünk rá, honnan jöttél, ki vagy valójában, és rájöjj, merre tartasz. Művészetterápiás képzéseink célja a nagyobb önismeret és saját kreativitásunk fejlesztése. 

Ez a Ház fizikai szinten is egy olyan hely, ahol megpihenhet a tested, lelked, feltöltődhet szellemed, ahol nyugalomra és belső békére találsz. Régi álmom vált valóra, amikor megnyitotta kapuit a Ház. Ez a hely Érted van, itt minden Rólad szól, és a Te fejlődésedet szolgálja.

Tanfolyamainkat és Kreatív foglalkozásainkat korlátozott létszámmal tartjuk, ezért bejelentkezés szükséges, viszont a legnépszerűbb foglalkozásainkat megismételjük. Keress Neked tetsző témákat és Neked megfelelő alkalmakat! Ha szeretnél egy lépést tenni Önmagad felé, ha a lelked színekre és töltődésre vágyik, köztünk a helyed! 

Szeretettel várunk.

Legújabb videóm: Pontmandala készítése fára

Kiemelt termékek

Kiemelt
ebredes

Ébredés

22000 Ft
Kiemelt
IMG_20170308_102504
Kiemelt
almodas

Álmodás

44000 Ft

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23