x 

Metamorf Masszázs

Házigazda:
Dobi Terka

Telefon: 20 234-82-23

A Metamorf masszázs működése egy mechanikus úton előidézett energetikai hatáson alapul, tehát nem igényel sem előképzettséget, sem beavatást, de még csak az energiák érzékelésének képességét sem. A lábakon, kezeken és a fejen történik a kezelés speciális érintési módokkal. Használata teljesen automatikus és veszélytelen. Bárkin lehet alkalmazni: legyen kisgyermek vagy aggastyán. Egészségi állapottól független, nem ütközik semmi másféle kezelési móddal (orvosi kezelés, pszichológiai kezelés, akupunktúra, energetikai kezelések, stb.), sőt, rendkívül hatékony kiegészítője lehet ezeknek.

A metamorf masszázs során a terapeuta a páciens lábfején, kezén és fején mechanikus úton idézi elő azt az energetikai hatást, amelynek eredménye a pozitív változás a páciens problémájában, illetve betegségében. A kezelés tudatalatti szinteken zajlik: az oldás segít megszabadulni a félelmektől és gátlásoktól, a komor, haragos gondolatoktól, a nyomasztó érzésektől és frusztrációktól. A páciensnek megnő az önbizalma, az életbe vetett hite, kikristályosodhat az életcélja, s örömtelibb életet élhet.

A masszázs „mellékhatásaként” megszűnnek olyan pszichoszomatikus tünetek és betegségek is, mint például a vérnyomásproblémák, a gyakori végtaggörcsök, az izomrángások, a gyomorfekély, a cukorbaj, az allergia, az asztma, a migrén, a depresszió, a pánikbetegség, a körömrágás, az autoimmun betegségek, a szívritmuszavar, a rendszeres szívszúrás, a fokozott izzadás vagy a szájszag. Az állandóan hideg végtagok a kezelés hatására felmelegszenek. Elmúlhatnak olyan tünetek is, mint a vese, a máj és az epe betegségei, az emésztési gondok, az ízületi problémák, a rendszeres idegbecsípődések, a csont- és fogproblémák, a hajhullás, a gyakori megfázás vagy influenza.

Ára: 500 Ft/alkalom, vagy 12.500 Ft/3alkalom

Vezeti: Dobi Terka

 

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23