x 

Ma-Uri Masszázs

Házigazda:
Dobi Terka

Telefon: 20 234-82-23

”Minden erő belülről jön, minden Energia felülről jön.”

A MA-URI HUNA minden erejét belülről meríti, energiáját spirituális forrásból nyeri – e kettőt együtt pedig arra használja fel, hogy átalakulást hozzon létre fizikai, érzelmi és mentális síkon.…hogy erős harmóniát és erős kapcsolatot teremtsen test, elme, lélek és szellem között.

(forrás: MA-URI® Intézet)

Minden gyógyító technika közül amit valaha tanultam, a Ma-Uri Masszázs áll hozzám a legközelebb. Akik ismernek, állítják, hogy ebben vagyok a „legjobb„. Ezt én nem tudom, ám azt igen, hogy nagyon szeretem átadni magam annak a csodálatos energiának, ami viszi a testem, mozgatja a kezeimet, és „véletlenül” mindig épp ott érint, ahol a legjobban fáj.

Talán azért is szeretem ennyire, mert ez a masszázstechnika egyszerre energia, zene, tánc, művészet és érintés. Minden, amiért élni érdemes. Minden, amit átélni és átadni érdemes. Maga az Út. Az én utam. És ha velem tartasz, akkor egy kicsit a Tiéd is.

Harmonizál, kiegyensúlyoz, a hazatérés élményét adja, segít megoldani az éppen felszínen lévő problémádat.

Hatására a test és az elme megnyugszik, már nem fáj semmi. A feszültség oldódik, nem számítanak a feladatok. Talán el is alszol, talán álmot is látsz, talán angyalokkal beszélgetsz, talán megszűnik a világ és te egybeolvadsz a mindenséggel.

És mikor felébredsz, talán megérzed majd, hogy milyen csodálatos éppen ebben a testben lenni.

A masszázs időtartama 90 -100 perc

Három alkalmas bérlet: 25.000 Ft

Vezeti: Dobi Terka

Honorárium: 9000 Ft / alkalom

Feliratkozás hírlevélre

captcha 

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23