x 

Okleveles üveg mandalafestés haladóknak

Házigazda:
Dobi Terka

Legközelebb: Programok

Honorárium: 30000 

 

Ha téged is elbűvöl a festett üvegek világa, és festettél már üvegre, vagyis ha van némi gyakorlatod a színkeverésben és a kontúrozásban, de szeretnéd a tudásodat elmélyíteni és új technikai elemekkel bővíteni, akkor itt a helyed köztünk, a műhely új haladóknak szóló kétnapos üvegfestés kurzusán!

Az első napon egy 30x30 cm-es üveglapra dolgozunk majd, festhetsz mandalát, vagy bármi mást amit magaddal hozol. 

Megtanulunk :
repesztett hatást elérni, 
tüzes hatást elérni, 
dekorhomokot használni, 
különböző kristályokat és gyöngyöket a képbe illeszteni.
Használunk majd füstfóliát és mindenféle 3 D hatást eredményező dolgot, pl. gyöngytollakat, dekorkavicsot, csempedarabot. 

Festünk majd oldószeres üvegfestékkel, vízbázisú üvegfestékkel és akril festékkel is. Használunk csillámos festékeket, matt festékeket, ecseteket és hurkapálcikát, na és természetesen mindenféle színű kontúrt. 

A második nap egy 30 cm átmérőjű plexi kör alapra dolgozunk majd, és megtanulunk Pontmandalát készíteni üvegre, vagyis üvegfestett alapra pontozni és rajzolni. Festünk majd előlről és hátulról, mélységet adunk a képnek és elmélyítjük a tanultakat. Használunk gélpasztát és viaszpasztát is, a hatás fokozásához. 


Ha van kedved jó társaságban alkotni és tenni Önmagod felé egy újabb lépést, szeretettel várlak. 
A tanfolyam ára: 30.000 Ft . Ezért az összegért az összes eszközt és anyagot használhatod, illetve kapsz egy közel 40 oldalas jegyzetet és mintagyűjteményt. 
A tanfolyam árából 10 % kedvezményt kapsz, amennyiben korábban nálam végeztél bármilyen Egész napos üvegfestés tanfolyamot. 

Feliratkozás hírlevélre

captcha 

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23