x 

Üvegfestés kezdőknek

Házigazda:
Dobi Terka

Legközelebb: Programok

Amikor először láttam festett üveget, azonnal éreztem, hogy ez az a technika, amit szeretnék elsajátítani. A sok fény és szín rögtön megfogott, és alig vártam, hogy én is hasonló szépségeket alkothassak.

Azóta sok év telt el, és az üvegfestés az egyik legkedvesebb elfoglaltságaim közé tartozik. Csodálatosak a színek, és az is, ahogy a fény hatására örökké változnak. Ugyanaz a kép teljesen máshogy ragyog a reggeli fényben, mint este.

Üveget festeni élmény, igazi meditációs elmélyülés, amit abbahagyni nehéz. Beleszeretni egy pillanat műve, elrontani pedig egyszerűen nem lehet.

Érdemes kipróbálni azoknak is, akiknek kevés az önbizalmuk az alkotáshoz. Első nap megismerkedünk az anyagokkal, a színekkel és formákkal, délelőtt mécsestartókat és üvegtálat készítünk, délután pedig egy csodálatos üvegvázát.

Láttál már kézzel festett üvegvázát, vagy tálat? Napon megcsillanó fénye mindig más élményt ad.

Talán már téged is elfogott a vágy hogy alkoss egyet a magad örömére!

Ha így van, akkor ne tétovázz, itt az idő hogy kipróbáld az üvegfestést, megismerkedj ennek a csodás anyagnak a lehetőségeivel.

Gazdagodj Te is egy új hobbyval, ami feltölt, kikapcsol és elvarázsol. Az üvegfestés tipikusan az a tevékenység, amit csak elkezdeni lehet, befejezni egyszerűen képtelenség, mert az ember beleszeret az alkotásba és ez nem múlik el soha. Alkotás közben mesélek az anyagokról, hogy mit mivel és hogyan lehet és érdemes keverni, mi az amit tilos csinálni, illetve számos üvegfestő tippet és fortélyt sajátíthatsz el profi segítséggel.

Vezeti: Dobi Terka

Honorárium: 25000 Ft / nap

Feliratkozás hírlevélre

captcha 

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23