x 

Következő programjaink

Egy mozdulat festés - alapozás I.

Kreatív programok
 Regisztráció lezárult.
 
0
Utolsó dátum: : 2019-10-23 10:00

Helyszín: Napfényház Műhely  |  Település: : Budapest, Magyarország

 

Tavasszal minden megújul, a fák virágba borulnak, a testünket, lelkünket is igyekszünk minél fittebb formájába hozni. Ha úgy érzed, a lakásodra is ráfér egy kis vérfrissítés, akkor most egy kiemelkedő lehetőséget kínálunk neked. Mostani tanfolyamunkkal egy egyedi technikát sajátíthatsz el, mellyel feldobhatod a bútoraidat, használati tárgyaidat is.

Amikor először találkoztam az egy mozdulat festéssel, akkor teljesen lenyűgözött, hogy milyen könnyedén lehet festeni szebbnél szebb virágokat és egyéb kompozíciókat.
Amikor kipróbáltam, akkor rájöttem, hogy azért némi gyakorlás kell hozzá, hogy ilyen könnyedén és gyorsan tudjam festeni a leveleket és virágokat.
Ezzel a technikával nagyon szépen dekorálhatunk tárgyakat és készíthetünk önálló festményeket.

 

Ha szeretnéd elsajátítani a műkörmösök technikáját, és szeretnél néhány perc alatt szebbnél szebb virágkompozíciókat készíteni és ezzel díszíteni a lakásodat, akkor érdemes benevezned most erre a kurzusra. Kóstolj bele az akrilfestésbe, alkoss virágoskertet szabadon, hagyd, hogy a képzeleted szabadon szárnyaljon!

 

 

Az „egy mozdulat festés” egészen lenyűgöző technika, könnyedén lehet vele szebbnél szebb virágokat és egyéb kompozíciókat festeni.

Persze azért némi gyakorlás kell ahhoz, hogy könnyedén és gyorsan lehessen festeni a virágosabbnál virágosabb kompozíciókat, de szerencsére nem az űrtechnika alapjait kell elsajátítani, ez annál sokkal felszabadítóbb tudomány.

 

 

Próbálj ki valami igazán újat és egyedit!

 

 
A program ára 5500 Ft. 
Az anyagokat, kellékeket a helyszínen biztosítjuk.

 

Szabad férőhelyek
8
Férőhelyek száma
8
Cím
Budapest
Márton u. 35a, Magyarország

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019-10-23 10:00
  • 2019-10-11 17:30
  • 2019-06-14 17:30

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23