x 

Következő programjaink

3 órás Selyem mandalafestés

Kreatív programok
 Regisztráció lezárult.
 
2
Dátum: : 2020-11-20 16:00

Helyszín: Napfényház Kulturális Kreatív Műhely  |  Település: : Budapest, Magyarország

Ezen a foglalkozáson lehetőséget kapsz arra, hogy kipróbáld a selyemfestés élményt. Segítségemmel és inspirációmmal megismerkedhetsz a különböző selyemfestési technikákkal, beleláthatsz a „műhelytitkokba”.

Hozd el a kedvenc mandaládat, vagy válassz az itt található több száz motívum közül és fedezd fel a benned lakó művészt!

20 cm átmérőjű hernyóselyem pongéra dolgozunk majd, és én lépésről lépésre vezetlek be a selyemfestés rejtelmeibe. Megtanulunk kontúrozni és megtanuljuk a selyemfesték használatát, illetve néhány alaptechnikát, úgymint kontúrtechnika, sózós technika, akvarell technika.

Ha van kedved jó társaságban alkotni és tenni Ön-magod felé egy lépést, akkor nagy szeretettel (és teával, kávéval) várlak!

A tanfolyamra nem kell semmit magaddal hoznod, minden eszközt én biztosítok.

Ezen a foglalkozáson lehetőséget kapsz arra, hogy kipróbáld a selyem és mandalafestés élményt. Megtanulod a kontúrozást és a selyemfesték használatát, illetve néhány alaptechnikát, úgymint kontúrtechnika, sózós technika, akvarell technika

Szeretettel várlak!

Vezeti: Dobi Terka

Ára: 4000 Ft + 2500 Ft anyagköltség 

A mandala egy színes kör, amint a keleti hagyományokban régóta használnak meditációhoz, elmélkedéshez. A motívum látványnak is kellemes, elkészítése azonban tényleg felszabadító, inspiráló, megnyugtató és kreatív élmény, most pedig te is kipróbálhatod a NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhelyben.


A 3 órás foglalkozásra semmit nem kell magaddal hoznod, csak az alkotókedvedet, és akkor is örömet találsz majd a mandalakészítésben, ha nincs korábbi kézműves tapasztalatod. A foglalkozáson megismerkedhetsz a különböző
selyemfestési technikákkal, beleláthatsz a „műhelytitkokba”.20 cm átmérőjű hernyóselyem pongéra dolgozunk majd, és lépésről lépésre vezetlek be a selyemfestés rejtelmeibe.
Megtanulunk kontúrozni és megtanuljuk a selyemfesték használatát, illetve néhány alaptechnikát, úgymint kontúrtechnika, sózós technika, akvarell technika.


 

Hozd magaddal a kedvenc mandaládat, vagy válassz a helyszínen a több száz minta közül, igyál egy csésze teát vagy kávét, és alkoss kedvedre egy barátságos hangulatú közegben - ami talán még egy jó meditációnál is jobban esik majd.


 

 

 

Szabad férőhelyek
8
Férőhelyek száma
10
Telefon:
20 234-82-23
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím
Budapest
Márton u. 35a, Magyarország

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2020-11-20 16:00
  • 2020-10-29 17:30
  • 2020-08-11 17:30

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23