x 
Cimlapra Uj

KÖSZÖNTŐ - NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Hiszem, hogy minden ember lelkében él egy fényes, napos rész, van egy belső Szentély, ahová vissza tud vonulni, ha kint viharfelhők tornyosulnak a feje fölött...

 

Következő programjaink

Egy mozdulat festés - alapozás I.

Kreatív programok
 Regisztráció lezárult.
 
4
Dátum: : 2019-06-14 17:30

Helyszín: Napfényház Műhely  |  Település: : Budapest, Magyarország

 

Tavasszal minden megújul, a fák virágba borulnak, a testünket, lelkünket is igyekszünk minél fittebb formájába hozni. Ha úgy érzed, a lakásodra is ráfér egy kis vérfrissítés, akkor most egy kiemelkedő lehetőséget kínálunk neked. Mostani tanfolyamunkkal egy egyedi technikát sajátíthatsz el, mellyel feldobhatod a bútoraidat, használati tárgyaidat is.

Amikor először találkoztam az egy mozdulat festéssel, akkor teljesen lenyűgözött, hogy milyen könnyedén lehet festeni szebbnél szebb virágokat és egyéb kompozíciókat.
Amikor kipróbáltam, akkor rájöttem, hogy azért némi gyakorlás kell hozzá, hogy ilyen könnyedén és gyorsan tudjam festeni a leveleket és virágokat.
Ezzel a technikával nagyon szépen dekorálhatunk tárgyakat és készíthetünk önálló festményeket.

 

Ha szeretnéd elsajátítani a műkörmösök technikáját, és szeretnél néhány perc alatt szebbnél szebb virágkompozíciókat készíteni és ezzel díszíteni a lakásodat, akkor érdemes benevezned most erre a kurzusra. Kóstolj bele az akrilfestésbe, alkoss virágoskertet szabadon, hagyd, hogy a képzeleted szabadon szárnyaljon!

 

 

Az „egy mozdulat festés” egészen lenyűgöző technika, könnyedén lehet vele szebbnél szebb virágokat és egyéb kompozíciókat festeni.

Persze azért némi gyakorlás kell ahhoz, hogy könnyedén és gyorsan lehessen festeni a virágosabbnál virágosabb kompozíciókat, de szerencsére nem az űrtechnika alapjait kell elsajátítani, ez annál sokkal felszabadítóbb tudomány.

 

 

Próbálj ki valami igazán újat és egyedit!

 

 
A program ára 5500 Ft. 
Az anyagokat, kellékeket a helyszínen biztosítjuk.

 

Szabad férőhelyek
4
Férőhelyek száma
8
Cím
Budapest
Márton u. 35a, Magyarország

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2019-10-23 10:00
  • 2019-10-11 17:30
  • 2019-06-14 17:30

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Célunk továbbá, hogy a szeretet fényének áramlását segítsük, és hogy emlékeztessünk rá, honnan jöttél, ki vagy valójában, és rájöjj, merre tartasz. Művészetterápiás képzéseink célja a nagyobb önismeret és saját kreativitásunk fejlesztése. 

Ez a Ház fizikai szinten is egy olyan hely, ahol megpihenhet a tested, lelked, feltöltődhet szellemed, ahol nyugalomra és belső békére találsz. Régi álmom vált valóra, amikor megnyitotta kapuit a Ház. Ez a hely Érted van, itt minden Rólad szól, és a Te fejlődésedet szolgálja.

Tanfolyamainkat és Kreatív foglalkozásainkat korlátozott létszámmal tartjuk, ezért bejelentkezés szükséges, viszont a legnépszerűbb foglalkozásainkat megismételjük. Keress Neked tetsző témákat és Neked megfelelő alkalmakat! Ha szeretnél egy lépést tenni Önmagad felé, ha a lelked színekre és töltődésre vágyik, köztünk a helyed! 

Szeretettel várunk.

Legújabb videóm: Pontmandala készítése fára

Kiemelt termékek

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23