x 
Cimlapra Uj

KÖSZÖNTŐ - NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Hiszem, hogy minden ember lelkében él egy fényes, napos rész, van egy belső Szentély, ahová vissza tud vonulni, ha kint viharfelhők tornyosulnak a feje fölött...

Következő programjaink

Üveg mécsestartó festés

Kreatív programok
 Regisztráció lezárult.
 
1
Dátum: : 2019-08-20 14:00

Ezen a foglalkozáson (legalább) két mécsestartót készítünk, egy duplafunkciósat és egy üvegalátétet, illetve választhatsz az itt található 5-6 féle mécsestartó közül. 

Kontúrozás után festünk és megismerkedünk az üvegfestés alapszabályaival. 
Megtanulunk domború felületen festeni, szatinálni, színátmeneteket készíteni, szabad kézzel biztosan kontúrozni, pöttyözni és mindenféle dekorációs elemet (homok, kavics, gyöngy) alkalmazni. 
Az általad készített gyönyörű mécsestató egyedi és igényes ajándék lehet, melynek minden ajándékozott nagyon fog örülni. 

A program időtartama 3 óra.

Szeretettel várlak.

Vezeti: Dobi Terka

Honorárium: 4990 Ft + anyagköltség (mécsesenként 800 Ft) 

 

 

Dátumok:


  • 2019-11-26 17:30
  • 2019-06-10 14:00

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Célunk továbbá, hogy a szeretet fényének áramlását segítsük, és hogy emlékeztessünk rá, honnan jöttél, ki vagy valójában, és rájöjj, merre tartasz. Művészetterápiás képzéseink célja a nagyobb önismeret és saját kreativitásunk fejlesztése. 

Ez a Ház fizikai szinten is egy olyan hely, ahol megpihenhet a tested, lelked, feltöltődhet szellemed, ahol nyugalomra és belső békére találsz. Régi álmom vált valóra, amikor megnyitotta kapuit a Ház. Ez a hely Érted van, itt minden Rólad szól, és a Te fejlődésedet szolgálja.

Tanfolyamainkat és Kreatív foglalkozásainkat korlátozott létszámmal tartjuk, ezért bejelentkezés szükséges, viszont a legnépszerűbb foglalkozásainkat megismételjük. Keress Neked tetsző témákat és Neked megfelelő alkalmakat! Ha szeretnél egy lépést tenni Önmagad felé, ha a lelked színekre és töltődésre vágyik, köztünk a helyed! 

Szeretettel várunk.

Legújabb videóm: Pontmandala készítése fára

Kiemelt termékek

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23