x 
Cimlapra Uj

KÖSZÖNTŐ - NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Hiszem, hogy minden ember lelkében él egy fényes, napos rész, van egy belső Szentély, ahová vissza tud vonulni, ha kint viharfelhők tornyosulnak a feje fölött...

 

Következő programjaink

Fehér Henna- esküvői testfestés tanfolyam

Kreatív programok
 Regisztráció lezárult.
 
5
Dátum: : 2019-08-18 10:00

A test díszítése nagy múltra tekint vissza. Mind a férfiak, mind a nők több ezer év óta díszítik a testüket és arcukat különböző színű testfestékekkel. 
Az esküvői testfestésnek különleges hagyománya van, Indiában a menyasszonyokat napokon keresztül díszítik az esküvőjük előtt hennával. Nálunk Európában a klasszikus henna mellett igen nagy igény van a "fehér henna" készítésre is, ami valójában nem is henna, hanem egyfajta fehér testfesték.  

Ennek a tanfolyamnak az a célja, hogy elsajátítsd a fehér festékkel történő mintarajzolást. A tanfolyamon ecsettel fogunk dolgozni és pálcikával,  nem tubusból. 

Kifejezetten esküvői minták készítését gyakoroljuk, tehát karra, vállra, hátra, dekoltázsra dolgozunk majd, ezért érdemes olyan ruhát is magaddal hoznod, ami szabadon hagyja a karodat, válladat.   

Csillámmal és fehér testfestékkel dolgozunk, megtanulunk strasszkövet ragasztani, és mutatós esküvői mintákat készíteni szabad kézzel. 
Az általam kevert festék kb. 10 napig marad fenn a bőrön, tehát tartósnak mondható! 

A tanfolyamot gyakorlott hennafestőknek ajánlom, mert a szabad kézi rajzolás igényel némi gyakorlatot. 
A tafolyam időtartama: kb. 6 óra. 

Ára: 17.500 Ft.

A résztvevők tanfolyami jegyzetet, egy tégely fehér testfestéket és OKLEVELET kapnak ajándékba. 

 

 

 

Dátumok:


  • 2020-04-05 10:00
  • 2019-09-28 10:00

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Célunk továbbá, hogy a szeretet fényének áramlását segítsük, és hogy emlékeztessünk rá, honnan jöttél, ki vagy valójában, és rájöjj, merre tartasz. Művészetterápiás képzéseink célja a nagyobb önismeret és saját kreativitásunk fejlesztése. 

Ez a Ház fizikai szinten is egy olyan hely, ahol megpihenhet a tested, lelked, feltöltődhet szellemed, ahol nyugalomra és belső békére találsz. Régi álmom vált valóra, amikor megnyitotta kapuit a Ház. Ez a hely Érted van, itt minden Rólad szól, és a Te fejlődésedet szolgálja.

Tanfolyamainkat és Kreatív foglalkozásainkat korlátozott létszámmal tartjuk, ezért bejelentkezés szükséges, viszont a legnépszerűbb foglalkozásainkat megismételjük. Keress Neked tetsző témákat és Neked megfelelő alkalmakat! Ha szeretnél egy lépést tenni Önmagad felé, ha a lelked színekre és töltődésre vágyik, köztünk a helyed! 

Szeretettel várunk.

Legújabb videóm: Pontmandala készítése fára

Kiemelt termékek

Kiemelt
atlantisz

Atlantisz

5500 Ft
Kiemelt
eletfa

Életfa

25000 Ft

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23