x 
Cimlapra Uj

KÖSZÖNTŐ - NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Hiszem, hogy minden ember lelkében él egy fényes, napos rész, van egy belső Szentély, ahová vissza tud vonulni, ha kint viharfelhők tornyosulnak a feje fölött...

 

Következő programjaink

Üveg lámpa- és falióra festő kurzus

Kreatív programok
 Regisztráció lezárult.
 
0
Dátum: : 2019-12-01 09:00

Igazi kuriózum ez az üvegfestő nap, valódi ínyencség a haladóknak, hiszen két használati tárgyat fogunk megfesteni
közösen, mégpedig egy állólámpát és egy kör alakú faliórát. 

Valódi, mindennapokban használt, lakásodat dísztő és funkcióval rendelkező  tárgyakat készítünk, ezért érdemes átgondolnod, hogy milyen színek és formák illenek a meglevő bútoraidhoz .
A tanfolyamon, konkrétan egy négyoldalú 10x10 cm-es széles és 25 cm magas üveglámpát, valamint egy 20, vagy 25 cm átmérőjű üveg, vagy plexi óralapot készítünk el. 
Kontúrozást követően festünk és díszítünk, valamint megmutatok néhány trükköt, amivel valódi 3D hatást érhetsz el az üvegórádnál. Megtanulunk számlapot festeni, és árnyékolni, hogy az óraszerkezet ne látszódjon át. Ha szeretnéd a lakásodat magad készítette dekorációs elemekkel díszíteni, akkor szeretettel várlak!  

Hozd magaddal a mintaötletedet, tervezzük meg együtt az éljjelilámpádat és órádat! Ezúttal kilépünk a mandala komfortzónájából és minden más egyebet alkotunk majd. Elsajátítjuk a profi kontúrozás és festés műhelytitkait, megtanulunk tökéletesen alkotni, mert a lámpánkon minden apró hiba meglátszik, mivel hátulról lesz megvilágítva. 

Óra készítésekor kétféle méretből választhatsz majd, vagy 20 cm-es átmérőjű üveglapra, vagy 25 cm átmérőjű plexi lapra dolgozhatunk, ahogy Neked tetszik. 

A tanfolyam díja tartalmazza a tanfolyamot használt anyagokat, 1 db üveg lámpabúrát és szerelvényt (kapcsolót és vezetéket), valamint 1 db óra számlapot és óraszerkezetet. 

Neked otthon csak a lámpahoz illő izzót és a ceruzaelemet kell majd pótolnod.  

Tanfolyami díj (anyagokkal együtt): 19.000 Ft  

Jelentkezés esetén a tanfolyami díjból 9000 Ft-ot szükséges átutalni foglalóként, az általam megadott számlaszámra. 

 

Szabad férőhelyek
6
Férőhelyek száma
6

 

Dátumok:


  • 2019-12-01 09:00

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Célunk továbbá, hogy a szeretet fényének áramlását segítsük, és hogy emlékeztessünk rá, honnan jöttél, ki vagy valójában, és rájöjj, merre tartasz. Művészetterápiás képzéseink célja a nagyobb önismeret és saját kreativitásunk fejlesztése. 

Ez a Ház fizikai szinten is egy olyan hely, ahol megpihenhet a tested, lelked, feltöltődhet szellemed, ahol nyugalomra és belső békére találsz. Régi álmom vált valóra, amikor megnyitotta kapuit a Ház. Ez a hely Érted van, itt minden Rólad szól, és a Te fejlődésedet szolgálja.

Tanfolyamainkat és Kreatív foglalkozásainkat korlátozott létszámmal tartjuk, ezért bejelentkezés szükséges, viszont a legnépszerűbb foglalkozásainkat megismételjük. Keress Neked tetsző témákat és Neked megfelelő alkalmakat! Ha szeretnél egy lépést tenni Önmagad felé, ha a lelked színekre és töltődésre vágyik, köztünk a helyed! 

Szeretettel várunk.

Legújabb videóm: Pontmandala készítése fára

Kiemelt termékek

Kiemelt
almodas

Álmodás

44000 Ft
Kiemelt
ebredes

Ébredés

22000 Ft
Kiemelt
eletfa

Életfa

25000 Ft

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23