x 
Cimlapra Uj

KÖSZÖNTŐ - NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Hiszem, hogy minden ember lelkében él egy fényes, napos rész, van egy belső Szentély, ahová vissza tud vonulni, ha kint viharfelhők tornyosulnak a feje fölött...

 

Következő programjaink

Kavicsfestés pontozó technikával

Kreatív programok
 Regisztráció lezárult.
 
6
Dátum: : 2019-10-23 13:30

Település: : Budapest, Magyarország

Pontmandalát készíteni viszonylag egyszerűen lehet. Érdemes kipróbálni azoknak is, akiknek kevés az önbizalmuk az alkotáshoz, mert gyorsan lehet látványos eredményeket elérni vele. 

A saját kézzel festett kavics pedig kitűnő ajándék minden alkalomra. Egyedi és nem tolakodó, biztosan mindenki örül neki. 
Ezen a foglalkozáson megtanuljuk, hogyan lehet a leghatékonyabban pontmandalát készíteni - akár szabálytalan kövekre is. 
A foglalkozás kb. 2és fél órát vesz igénybe és 6 db követ fogunk közösen megfesteni, különböző színekkel és mintákkal. 

Gyere el és játssz velem, álmodjunk együtt színeket és mintákat!

Honorárium: 3900 Ft

 

 

Szabad férőhelyek
6
Férőhelyek száma
12
Cím
Márton u. 35/a
Budapest, Magyarország

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2020-02-22 09:30
  • 2020-01-25 10:00

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Célunk továbbá, hogy a szeretet fényének áramlását segítsük, és hogy emlékeztessünk rá, honnan jöttél, ki vagy valójában, és rájöjj, merre tartasz. Művészetterápiás képzéseink célja a nagyobb önismeret és saját kreativitásunk fejlesztése. 

Ez a Ház fizikai szinten is egy olyan hely, ahol megpihenhet a tested, lelked, feltöltődhet szellemed, ahol nyugalomra és belső békére találsz. Régi álmom vált valóra, amikor megnyitotta kapuit a Ház. Ez a hely Érted van, itt minden Rólad szól, és a Te fejlődésedet szolgálja.

Tanfolyamainkat és Kreatív foglalkozásainkat korlátozott létszámmal tartjuk, ezért bejelentkezés szükséges, viszont a legnépszerűbb foglalkozásainkat megismételjük. Keress Neked tetsző témákat és Neked megfelelő alkalmakat! Ha szeretnél egy lépést tenni Önmagad felé, ha a lelked színekre és töltődésre vágyik, köztünk a helyed! 

Szeretettel várunk.

Legújabb videóm: Pontmandala készítése fára

Kiemelt termékek

Kiemelt
eletfa

Életfa

25000 Ft
Kiemelt
atlantisz

Atlantisz

5500 Ft
Kiemelt
IMG_20170308_102504

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23