x 
Cimlapra Uj

KÖSZÖNTŐ - NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Hiszem, hogy minden ember lelkében él egy fényes, napos rész, van egy belső Szentély, ahová vissza tud vonulni, ha kint viharfelhők tornyosulnak a feje fölött...

 

Következő programjaink

Okleveles Üveg Mandalafestő Kurzus

Kreatív programok
 Regisztráció lezárult.
 
4
Dátum: : 2019-12-07 10:00

Ha téged is elbűvöl a festett üvegek világa, és festettél már üvegre, vagyis ha van némi gyakorlatod a színkeverésben és a kontúrozásban, de szeretnéd a tudásodat elmélyíteni és új technikai elemekkel bővíteni, akkor itt a helyed köztünk, a műhely új haladóknak szóló kétnapos üvegfestés kurzusán!

Az első napon egy 30 cm átmérőjű plexilapra, vagy  üveglapra dolgozunk majd, festhetsz mandalát, vagy bármi mást amit magaddal hozol. 

Megtanulunk :
precízen kontúrozni.

repesztett hatást elérni, 
tüzes hatást elérni, 
márványozni, 

gyönyörű színátmeneteket készíteni, 
gélpasztát és viaszpasztát használni.


Festünk majd oldószeres üvegfestékkel, vízbázisú üvegfestékkel és akril festékkel is. Használunk csillámos festékeket, matt festékeket, ecseteket és hurkapálcikát, na és természetesen mindenféle színű kontúrt. 


A második nap szintén egy 30 cm átmérőjű plexi kör alapra dolgozunk majd, és megtanulunk Pontfestést készíteni üvegre, vagyis üvegfestett alapra pontozni és rajzolni. Festünk majd előlről és hátulról, mélységet adunk a képnek és elmélyítjük a tanultakat.
Használunk gélpasztát és viaszpasztát is, a hatás fokozásához. 

Fogunk dekorhomokot használni, valamint különböző kristályokat és gyöngyöket a képbe illeszteni.

Használunk majd füstfóliát és mindenféle 3 D hatást eredményező dolgot, pl. gyöngytollakat, dekorkavicsot, csempedarabot.  
Ha van kedved jó társaságban alkotni és tenni Önmagod felé egy újabb lépést, szeretettel várlak. 
A két napos tanfolyam ára: 39000 Ft, ami minden anyagköltséget tartalmaz.  
Ezért az összegért az összes eszközt és anyagot használhatod, illetve kapsz egy közel 40 oldalas jegyzetet és mintagyűjteményt. 

A résztvevők a tanfolyam elvégzéséről Oklevelet kapnak. 


 

Szabad férőhelyek
4
Férőhelyek száma
8

 

Dátumok:


  • 2019-12-08 09:00
  • 2019-12-07 10:00

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Célunk továbbá, hogy a szeretet fényének áramlását segítsük, és hogy emlékeztessünk rá, honnan jöttél, ki vagy valójában, és rájöjj, merre tartasz. Művészetterápiás képzéseink célja a nagyobb önismeret és saját kreativitásunk fejlesztése. 

Ez a Ház fizikai szinten is egy olyan hely, ahol megpihenhet a tested, lelked, feltöltődhet szellemed, ahol nyugalomra és belső békére találsz. Régi álmom vált valóra, amikor megnyitotta kapuit a Ház. Ez a hely Érted van, itt minden Rólad szól, és a Te fejlődésedet szolgálja.

Tanfolyamainkat és Kreatív foglalkozásainkat korlátozott létszámmal tartjuk, ezért bejelentkezés szükséges, viszont a legnépszerűbb foglalkozásainkat megismételjük. Keress Neked tetsző témákat és Neked megfelelő alkalmakat! Ha szeretnél egy lépést tenni Önmagad felé, ha a lelked színekre és töltődésre vágyik, köztünk a helyed! 

Szeretettel várunk.

Legújabb videóm: Pontmandala készítése fára

Kiemelt termékek

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23