x 
Cimlapra Uj

KÖSZÖNTŐ - NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Hiszem, hogy minden ember lelkében él egy fényes, napos rész, van egy belső Szentély, ahová vissza tud vonulni, ha kint viharfelhők tornyosulnak a feje fölött...

 

Következő programjaink

Csillagékszer készítő tanfolyam

Kreatív programok
 Regisztráció lezárult.
 
1
Dátum: : 2020-02-07 17:00

Helyszín: Napfényház Műhely  |  Település: : Budapest, Magyarország

A négy órás foglalkozáson mindannyian elkészítjük saját, vagy szerettünk személyre szóló csillagékszer szettjét (nyaklánc, karkötő és fülbevaló) amely egyedi módon segíti viselőjét.

Születési dátumod alapján elkészítem a horoszkópodat, majd a megfelelő bolygókat társítjuk a megfelelő kristályokkal és ez alapján a térkép alapján elkészítjük saját, egyedi, csak rád jellemző ékszerkészletedet.

Az ékszernek gyógyhatása is van, felerősíti személyiséged pozitív tulajdonságait, illetve azokon a személyiségterületeket, ahol hiányállapot mutatkozik, segít megfelelő energiaszintre hozni.

A tanfolyamon szó lesz a kristályok gyógyhatásairól is, és hogy mit mivel érdemes kombinálni.

Bejelentkezéskor kérlek add meg pontos (óra, perc) születési dátumodat.

Szeretettel várlak!

Honorárium: 7500 Ft, mely minden anyagköltséget tartalmaz. 

 

Szabad férőhelyek
5
Férőhelyek száma
6
Cím
Budapest
Márton u. 35a, Magyarország

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2020-02-07 17:00
  • 2020-01-03 17:03

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Célunk továbbá, hogy a szeretet fényének áramlását segítsük, és hogy emlékeztessünk rá, honnan jöttél, ki vagy valójában, és rájöjj, merre tartasz. Művészetterápiás képzéseink célja a nagyobb önismeret és saját kreativitásunk fejlesztése. 

Ez a Ház fizikai szinten is egy olyan hely, ahol megpihenhet a tested, lelked, feltöltődhet szellemed, ahol nyugalomra és belső békére találsz. Régi álmom vált valóra, amikor megnyitotta kapuit a Ház. Ez a hely Érted van, itt minden Rólad szól, és a Te fejlődésedet szolgálja.

Tanfolyamainkat és Kreatív foglalkozásainkat korlátozott létszámmal tartjuk, ezért bejelentkezés szükséges, viszont a legnépszerűbb foglalkozásainkat megismételjük. Keress Neked tetsző témákat és Neked megfelelő alkalmakat! Ha szeretnél egy lépést tenni Önmagad felé, ha a lelked színekre és töltődésre vágyik, köztünk a helyed! 

Szeretettel várunk.

Legújabb videóm: Pontmandala készítése fára

Kiemelt termékek

Kiemelt
almodas

Álmodás

44000 Ft
Kiemelt
IMG_20170308_102504
Kiemelt
eletfa

Életfa

25000 Ft
Kiemelt
atlantisz

Atlantisz

5500 Ft

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23