x 
Cimlapra Uj

KÖSZÖNTŐ - NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Hiszem, hogy minden ember lelkében él egy fényes, napos rész, van egy belső Szentély, ahová vissza tud vonulni, ha kint viharfelhők tornyosulnak a feje fölött...

 

Következő programjaink

Selyem Kendő festés - avagy Selyemfestés haladóknak

Kreatív programok
 Regisztráció lezárult.
 
4
Dátum: : 2019-06-15 10:00

Helyszín: Napfényház Kulturális Kreatív Műhely  |  Település: : Budapest, Magyarország

Egy kézzel készített egyedi selyem kendő gyönyörű ajándék, melynek minden nő örül. Készítheted magadnak is, vagy ajándékba valaki számodra kedvesnek.

Ezen a napon 30x140 cm-es  hernyóselyem sálat készítünk majd, mégpedig oly módon, hogy a kendőt keretre feszítjük kontúrozzuk és megfestjük.
Az egész napos foglalkozás során megtanulunk, színátmeneteket készíteni, batikolni, fejlődik a szín - és formaérzékelésünk, nő az önbizalmunk.
Megismerkedünk különböző technikákkal, úgy mint:
fröccsöntős technika
sózós technika
akvarell technika.
A nap végén az elkészült kendőket fixáljuk és akár már a nyakadban haza is viheted.
Az alkotásra minden embernek belső igénye van. Valami szépet létrehozni, magunkból áramoltatni, teremteni, alapvető szükségletünk.
A selyemfestés (vagyis a kreatív foglalkozások művelése) ebben is segít, fejleszti a kreativitást, harmóniát teremt belül, hatására az elme teljesen megnyugszik így kapcsolatba tudunk kerülni önvalónkkal.

A program ára: 17.900 Ft, amely minden anyagköltséget tartalmaz. 

 

Szabad férőhelyek
4
Férőhelyek száma
8
Cím
Budapest
Márton u. 35a, Magyarország

 

Térkép


 

Dátumok:


  • 2020-01-19 10:00
  • 2019-11-16 10:00

A NapFényHáz Kreatív Műhely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen visszatalálni a saját belső központodhoz, ahol szeretet, harmónia és biztonság ölel körül. Célunk továbbá, hogy a szeretet fényének áramlását segítsük, és hogy emlékeztessünk rá, honnan jöttél, ki vagy valójában, és rájöjj, merre tartasz. Művészetterápiás képzéseink célja a nagyobb önismeret és saját kreativitásunk fejlesztése. 

Ez a Ház fizikai szinten is egy olyan hely, ahol megpihenhet a tested, lelked, feltöltődhet szellemed, ahol nyugalomra és belső békére találsz. Régi álmom vált valóra, amikor megnyitotta kapuit a Ház. Ez a hely Érted van, itt minden Rólad szól, és a Te fejlődésedet szolgálja.

Tanfolyamainkat és Kreatív foglalkozásainkat korlátozott létszámmal tartjuk, ezért bejelentkezés szükséges, viszont a legnépszerűbb foglalkozásainkat megismételjük. Keress Neked tetsző témákat és Neked megfelelő alkalmakat! Ha szeretnél egy lépést tenni Önmagad felé, ha a lelked színekre és töltődésre vágyik, köztünk a helyed! 

Szeretettel várunk.

Legújabb videóm: Pontmandala készítése fára

Kiemelt termékek

Kiemelt
eletfa

Életfa

25000 Ft
Kiemelt
almodas

Álmodás

44000 Ft

Elérhetőségek

NapFényHáz Kulturális Kreatív Műhely

Cím: 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő)

E-mail: napfenyhazmuhely@gmail.com

Telefon: 20 234-82-23